Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall
Header bedrijfvrienden

Word onze bedrijfsvriend

  1. Home
  2. Word onze bedrijfsvriend

Word onze bedrijfsvriend

HET RIJNSTATE VRIENDENFONDS VERWELKOMT U GRAAG ALS BEDRIJFSVRIEND!

Wilt u bedrijfsvriend worden van het Rijnstate Vriendenfonds, neem contact op met:
Jolande van der Kemp, manager Fondsenwerving
E-mail: jvanderkemp@rijnstate.nl
Telefoonnummer: 06 21308283
Wij maken graag met u kennis!

WAAROM BEDRIJFSVRIEND WORDEN VAN RIJNSTATE VRIENDENFONDS?

Niemand wil in het ziekenhuis opgenomen worden. Maar soms is het noodzakelijk en heeft u geen keus. Gelukkig kunt u altijd rekenen op de beste zorg en behandeling; voor uzelf, uw kind, een familielid, een medewerker, een vriend(in) of bekende. Naast het bieden van de beste zorg willen we het verblijf zo aangenaam mogelijk maken, voor onze patiënten én voor hun naasten die op bezoek komen.

Als Rijnstate Vriendenfonds maken we patiëntenvoorzieningen en onderzoeken mogelijk die niet gefinancierd kunnen worden vanuit de ziekenhuisbudgetten. Zoals een uniek speelterras voor de zieke kinderen in ons ziekenhuis, een speciale beweeg- en beleeftuin voor onze patiënten met kanker en onze kwetsbare oudere patiënten, waar ze in een veilige, groene omgeving kunnen bewegen en genieten van de buitenlucht. Of een onderzoek naar een betere behandeling van kanker of onderzoek naar minder belastende notenallergie testen. En zo zijn er nog veel meer projecten waar we ons voor inzetten. En daar hebben we uw steun voor nodig!

Als bedrijfsvriend van Rijnstate Vriendenfonds betekent uw steun enorm veel voor de patiënten van Rijnstate. Daarnaast toont u hiermee, als organisatie, ondernemer, vereniging ook uw maatschappelijke betrokkenheid bij de gezondheidszorg in onze regio. Iets wat niet alleen onze patiënten, maar ook uw medewerkers en relaties zullen waarderen.

WAT KOST HET EN WAT KRIJGT U?

Als bedrijfsvriend steunt u het Rijnstate Vriendenfonds structureel met uw jaarlijkse bijdrage en ontvangt u van ons:

PAKKET BEDRIJFSVRIEND
U bent onze bedrijfsvriend met een bijdrage vanaf € 2.500,- per jaar

  • Vermelding van uw bedrijfsnaam met een naambord op de 'Rijnstate Vriendenwand' in de ontvangsthal van Rijnstate Arnhem.
  • Een uitnodiging voor bedrijfsvriendenbijeenkomsten en bijzondere, innovatieve evenementen binnen Rijnstate met interessante presentaties en exclusieve rondleidingen in het ziekenhuis.
  • Vermelding van uw bedrijfsnaam en logo als bedrijfsvriend op onze website.
  • Een dedicated publicatie op onze social-media kanalen met een foto ter introductie van uw bedrijfsvriendschap.
  • Twee keer per jaar een nieuwsbrief update met nieuws en ontwikkelingen.
  • U ontvangt een Rijnstate Vriendenpas waarmee u korting krijgt in het restaurant en de winkel van Vermaat in Rijnstate Arnhem, Bakker Bart in Rijnstate Elst en bij diverse andere ondernemers in de regio. Klik hier voor een overzicht van alle aangesloten ondernemers.

ANBI
Rijnstate Vriendenfonds heeft de ANBI-status: uw giften aan ons kunt u aftrekken van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting. Uiteraard kunt u ook een gift overmaken op rekening 67.28.70.819 t.a.v. Rijnstate Vriendenfonds.


AANMELDEN ALS BEDRIJFSVRIEND

Heeft u interesse in een bedrijfsvriendschap bij het Rijnstate Vriendenfonds, neem dan contact op met Jolande van der Kemp, manager Fondsenwerving op telefoonnummer 06 21308283, of stuur een mail naar jvanderkemp@rijnstate.nl. Wij maken graag met u kennis!

De sponsoren en bedrijfsvrienden het Rijnstate Vriendenfonds:

Rijnstate hartje
Rijnstate hartje