Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall
Header bedrijfvrienden

Word ook bedrijfsvriend

 1. Home
 2. Onze bedrijfsvrienden
 3. Bedrijfsvriend worden

Word ook bedrijfsvriend

Het Rijnstate Vriendenfonds verwelkomt u graag als bedrijfsvriend of supporter!

WAAROM BEDRIJFSVRIEND OF SUPPORTER WORDEN VAN RIJNSTATE VRIENDENFONDS?

Niemand wil in het ziekenhuis opgenomen worden. Maar soms is het noodzakelijk en heeft u geen keus. Gelukkig kunt u altijd rekenen op de beste zorg en behandeling; voor uzelf, uw kind, een familielid, een medewerker, een vriend(in) of bekende. Naast het bieden van de beste zorg willen we het verblijf zo aangenaam mogelijk maken, voor onze patiënten én voor hun naasten die op bezoek komen.

Als Rijnstate Vriendenfonds maken we patiëntenvoorzieningen en onderzoeken mogelijk die niet gefinancierd kunnen worden vanuit de ziekenhuisbudgetten. Zoals een uniek speelterras voor de zieke kinderen in ons ziekenhuis, een speciale beweeg- en beleeftuin voor onze patiënten met kanker en onze kwetsbare oudere patiënten, waar ze in een veilige, groene omgeving kunnen bewegen en genieten van de buitenlucht. Of een onderzoek naar een betere behandeling van kanker of onderzoek naar minder belastende notenallergie testen. En zo zijn er nog veel meer projecten waar we ons voor inzetten. En daar hebben we uw steun voor nodig!

Als bedrijfsvriend of supporter van Rijnstate Vriendenfonds betekent uw steun enorm veel voor de patiënten van Rijnstate. Daarnaast toont u hiermee, als organisatie, ondernemer, vereniging ook uw maatschappelijke betrokkenheid bij de gezondheidszorg in onze regio. Iets wat niet alleen onze patiënten, maar ook uw medewerkers en relaties zullen waarderen.

WAT KOST HET EN WAT KRIJGT U?

Als bedrijfsvriend of supporter steunt u het Rijnstate Vriendenfonds structureel met uw jaarlijkse bijdrage en ontvangt u van ons:

PAKKET BEDRIJFSVRIEND
U bent onze bedrijfsvriend met een bijdrage vanaf € 2.500,- per jaar

 • Speciale vermelding van uw bedrijfsnaam met een naambord op de 'Rijnstate Vriendenwand' in de ontvangsthal van Rijnstate Arnhem.
 • Een uitnodiging voor de jaarlijkse Bedrijfsvriendenbijeenkomst met interessante presentaties en exclusieve rondleidingen in het ziekenhuis. De eerstvolgende bedrijfsvriendenbijeenkomst vindt plaats eind juni 2022
 • Een exclusieve uitnodiging voor de jaarlijkse 'Rijnstate Cultuur Ontmoeting'. Samen met andere bedrijfsvrienden en sponsoren krijgt u met 2 personen toegang tot een, door Rijnstate Vriendenfonds geselecteerde culturele locatie met een uniek kijkje achter de schermen en/of culturele voorstelling inclusief een hapje en drankje.
 • Vermelding van uw bedrijfsnaam en logo als bedrijfsvriend op onze website.
 • Een dedicated post op onze social-media kanalen en een publicatie met een vlog of foto ter introductie van uw bedrijfsvriendschap.
 • Twee keer per jaar een nieuwsbrief update met nieuws en ontwikkelingen.
 • korting in het restaurant (20%) en de winkel (10%) van Vermaat in Rijnstate Arnhem op vertoon van uw Rijnstate Vriendenpas

PAKKET SUPPORTER
U bent onze supporter met een bijdrage vanaf € 1.500,- per jaar

 • Een uitnodiging voor de jaarlijkse Bedrijfsvriendenbijeenkomst met interessante presentaties en exclusieve rondleidingen in het ziekenhuis. De eerstvolgende bedrijfsvriendenbijeenkomst vindt plaats eind juni 2022
 • Vermelding van uw bedrijfsnaam en logo als onze supporter op onze website. En één bericht publicatie op onze social-media.
 • Twee keer per jaar een nieuwsbriefupdate met nieuws en ontwikkelingen.
 • Korting in het restaurant (20%) en de winkel (10%) van Vermaat in Rijnstate Arnhem op vertoon van uw Rijnstate Vriendenpas


AANMELDEN ALS BEDRIJFSVRIEND OF SUPPORTER

Heeft u interesse in een bedrijfsvriendschap of het supporterspakket bij het Rijnstate Vriendenfonds, neem dan contact op met Jolande van der Kemp, manager Fondsenwerving op telefoonnummer 06 21308283, of stuur een mail naar vriendenfonds@rijnstate.nl. Wij maken graag met u kennis!

ANBI
Rijnstate Vriendenfonds heeft de ANBI-status: uw giften aan ons kunt u aftrekken van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting (binnen de geldende regels). Uiteraard kunt u ook een gift overmaken op rekening 67.28.70.819 t.a.v. Rijnstate Vriendenfonds

De sponsoren en bedrijfsvrienden het Rijnstate Vriendenfonds:

Rijnstate hartje