Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Zorgvriendenweek - donateurs bedankt!

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Zorgvriendenweek - donateurs bedankt!
Algemeen | 9 september 2022

Tijdens deze Zorgvriendenweek hebben we in meerdere berichten laten zien waarom het zo belangrijk is om vriend of donateur te worden van een ziekenhuis. We sluiten deze campagneweek graag af met een hele diepe buiging voor al onze donateurs (bedrijfs)vrienden, sponsors en collega’s die het Rijnstate Vriendenfonds steunen.

Donateurs bedankt!
Jullie bijdrage maakt het mogelijk om extra voorzieningen te realiseren, die het verblijf in het ziekenhuis voor onze patiënten veraangenamen. Ook zorgt jullie steun ervoor dat er belangrijke nieuwe onderzoeken binnen Rijnstate kunnen worden gestart, waardoor we de zorg voor onze patiënten nog verder kunnen verbeteren.

Samen maken we het mogelijk
Deze extra patiëntenvoorzieningen en onderzoeken kunnen niet vanuit de reguliere ziekenhuisbudgetten gefinancierd worden. Maar samen met jullie als donateurs maken we het mogelijk. En daar zijn wij, maar vooral ook onze patiënten, ontzettend dankbaar voor!

Steun het Rijnstate Vriendenfonds
Wil jij het Rijnstate Vriendenfonds ook steunen? Meld je dan vandaag nog aan als donateur via: https://rijnstatevriendenfonds.nl/steun-ons-en-doneer

Of ben je benieuwd naar een bedrijfsvriendschap? Neem dan contact op  via vriendenfonds@rijnstate.nl of telefonisch op 06 10509354. We informeren je graag!

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje