Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Realisatie beweeg- en beleeftuin stapje dichterbij dankzij bijdrage Proact

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Realisatie beweeg- en beleeftuin stapje d...
Kanker | 20 september 2022

Afgelopen vrijdag ontving Mirella Elbersen, hoofd Oncologisch Centrum van Rijnstate, uit handen van Brent van Dorssen van Proact een mooie cheque voor de Beweeg- en beleeftuin voor onze patiënten met kanker en onze kwetsbare oudere patiënten.

Proact is Europa's meest toonaangevende specialist in data- en informatiebeheer met focus op cloudservices en datacenteroplossingen.

Geraakt
Brent van Dorssen: "Wanneer jijzelf of één van je dierbaren onverhoopt in het ziekenhuis terecht komt, dan reken je uiteraard op de allerbeste zorg en een zo aangenaam mogelijk verblijf. We waren geraakt toen we hoorden over een lang gekoesterde wens voor een beweeg- en beleeftuin, die het voor de patiënten van de afdeling Oncologie en Geriatrie mogelijk zal maken om in de buitenlucht, op een veilige plek en onder begeleiding te bewegen en te ontspannen. Wij dragen er als Proact graag aan bij om zo'n bijzonder buitenterras in Rijnstate mogelijk te maken."

Ontspanning voor onze patiënten
Mirella Elbersen vertelt: "Het dak, waarop we de tuin willen realiseren, grenst direct aan onze afdeling Geriatrie en ons Oncologisch Centrum. Je kunt je voorstellen dat onze patiënten en hun naasten veel zorgen en verdriet ervaren en intensieve behandelingen krijgen. In de frisse lucht bewegen en even kunnen ontspannen tussen de behandelingen door doet patiënten met kanker enorm veel goed. Het helpt hen om op een fijne manier aan hun herstel te kunnen werken en met hun naasten even een moment van rust en ontspanning te ervaren in de daktuin. Deze donatie van Proact aan het Rijnstate Vriendenfonds brengt ons weer een stapje dichter bij de realisatie van de beweeg- en beleeftuin. En daar zijn we ontzettend blij mee."

Help jij ook mee?
Wil jij ook bijdragen aan de beweeg- en beleeftuin? Doneer dan eenvoudig via de projectpagina op onze website.
Samen maken we meer mogelijk!

Brent van Dorssen en Mirella Elbersen

 

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje