Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Mooie donatie van Hahebo voor het speelterras

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Mooie donatie van Hahebo voor het speelte...
Vrouw en kind | 13 september 2022

Vorige week ontvingen we uit handen van Haico van Tienen, accountmanager van Hahebo, een prachtige cheque voor het speelterras van het Kindercentrum van Rijnstate.

Hahebo
Hahebo houdt zich al meer dan 40 jaar bezig met het creëren van gezonde en inspirerende werkomgevingen. Zij ondersteunen van ontwerp tot realisatie zowel voor grote als kleine projecten.

Betrokken bij de jonge patiënten van Rijnstate
Haico van Tienen vertelt waarom Hahebo graag een bijdrage levert aan het te realiseren speelterras voor de jonge patiënten van Rijnstate: "Een van de kernwaarden van ons bedrijf is persoonlijke betrokkenheid. Dat voelen we ook bij dit prachtige project. Iedereen kan zich voorstellen hoe het voor een kind moet zijn om in het ziekenhuis terecht te komen. Je voelt je niet lekker, mist thuis, je broers of zusjes en je vrienden waar je altijd mee buiten speelt. Als er dan een mogelijkheid in het ziekenhuis is, om op een veilige plek lekker buiten te kunnen spelen, dan zou dat deze jonge patiënten enorm veel goed doen. Dat willen wij samen met het Rijnstate Vriendenfonds voor deze kinderen mogelijk maken."

Hartelijk dank Hahebo!
Wij zijn ontzettend blij met de mooie donatie van Hahebo! Hahebo wordt als vriend van het speelterras toegevoegd in het 'hart voor het speelterras' kunstwerk dat op de wand van het Kindercentrum komt.

Word ook vriend van het speelterras en doneer
Draag jij de zieke kinderen van Rijnstate ook een warm hart toe? En wil je jouw naam ook niet laten ontbreken in het 'Vrienden van het speelterras' hart? Doe dan mee met onze actie en doneer €20,22 voor het speelterras en laat jouw naam, net als Hahebo vereeuwigen in het kunstwerk.

Op de foto vlnr: Jolande van der Kemp, manager fondsenwerving - Haico van Tienen, accountmanager Hahebo - Chantal van Aken, medewerker Rijnstate Vriendenfonds

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje