Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Medewerkers Oncologisch Centrum dubbelop in het zonnetje gezet

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Medewerkers Oncologisch Centrum dubbelop ...
Kanker | 9 oktober 2023

Afgelopen vrijdag werden onze medewerkers van het Oncologisch Centrum dubbelop in het zonnetje gezet. Simone Zoutman van de firma Boerske (bekend van de ambachtelijke en rijk belegde broodjes in de Hornbach filialen) verraste hen met een heerlijke lunch én een prachtige cheque voor de beweeg- en beleeftuin.

Blijk van waardering
De lunch en de cheque zijn een blijk van waardering en een manier om al het zorgpersoneel van het Oncologisch Centrum, de Oncologie dagverpleging en de kliniek te bedanken voor de goede zorgen die mevrouw Zoutman daar van hen heeft mogen ontvangen.

Beweeg- en beleeftuin
Katinka Geevers, mammacare verpleegkundige: “Wij zijn enorm geraakt door dit hartverwarmende gebaar van mevrouw Zoutman en de firma Boerske en hebben dubbel en dwars genoten van de heerlijke broodjes! Ook zijn wij ontzettend blij met de prachtige cheque waarmee de realisatie van de beweeg- en beleeftuin voor onze patiënten met kanker en onze kwetsbare, oudere patiënten weer een stap dichterbij is. Wij kijken enorm uit naar het moment dat wij er, samen met onze patiënten, gebruik van kunnen gaan maken en in de buitenlucht kunnen bewegen en ontspannen. De cheque die wij hebben ontvangen, is daarbij weer een stap in de goede richting.”

Hartelijk dank Simone Zoutman en Boerske voor dit smakelijke en waardevolle gebaar!

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje