Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Leden Ronde Tafel Oosterbeek in actie voor Rijnstate Vriendenfonds

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Leden Ronde Tafel Oosterbeek in actie voo...
Vrouw en kind | 23 december 2022

Ze stonden op voor dag en dauw om tijdens de Airborne wandeltocht broodjes, snacks en frisdrank te verkopen en ze organiseerden onlangs een 'knallende kurken actie' voor hun relaties; de leden van de Ronde Tafel 177 Oosterbeek stroopten de afgelopen maanden hun mouwen op om geld in te zamelen voor een speelterras voor het Kindercentrum van Rijnstate. En dat is ze gelukt, want vandaag ontvingen we uit handen van Egbert Hietberg, vice-voorzitter van de Ronde Tafel 177 Oosterbeek en medetafelaar Frederik de Hosson, een prachtige eerste bijdrage!

Want hierbij stopt het niet. De Oosterbeekse club van ondernemende mannen tussen de 30 en 40 jaar gaat in het nieuwe jaar nog meer acties opzetten om geld in te zamelen voor onze grote wens; een buitenspeelterras voor onze jonge patiënten.

Met plezier bewegen in de buitenlucht
Egbert Hietberg, vice-voorzitter Ronde Tafel Oosterbeek (rechts op de foto): "De komende tijd zullen wij ons met hart en ziel inzetten om financieel bij te dragen aan de realisatie van het speelterras. Zo gaan we onder meer in maart een groots opgezette drive-in bioscoop in Oosterbeek organiseren. Wij vinden het belangrijk dat de jonge patiënten van Rijnstate eindelijk een plek kunnen krijgen waar ze met plezier in de buitenlucht kunnen bewegen en daarmee hun herstel een zetje in de goede richting geven. Veel van onze leden hebben zelf ook kleine kinderen en weten hoe belangrijk spelen is voor een kind. Daarom willen wij ons hiervoor inzetten.

Samen de schouders eronder
Frederik de Hosson (links op de foto): "We hopen bij onze acties zoveel mogelijk andere organisaties, ondernemers en particulieren in de regio te betrekken, zodat ook zij gaan bijdragen aan dit prachtige project. Als we er samen de schouders onder zetten moet het lukken om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen."

Wij zijn de leden van de Ronde Tafel 177 Oosterbeek ontzettend dankbaar voor hun inzet en bijdrage! Hun naam wordt toegevoegd als 'vriend van het speelterras' in het kunstwerk op de wand van het Kindercentrum.

Ook meehelpen?
Wil jij ook meehelpen het speelterras mogelijk te maken en met jouw naam of bedrijfsnaam in het 'Vrienden van het speelterras' hart staan? Doneer dan nu hier jouw bijdrage.

Op de foto vlnr: Frederik de Hosson, Sigrid Bouma en Monique Schouten, teammanagers van het Kindercentrum en Egbert Hietberg

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje