Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Hartverwarmende opbrengst 'Schenk een hartje' actie!

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Hartverwarmende opbrengst 'Schenk een har...
Speciale Projecten | 31 januari 2022

Wauw! Wat ontvingen we veel donaties en hartenwensen voor onze hardwerkende zorgmedewerkers en voor onze patiënten die tijdens de feestdagen in het ziekenhuis lagen. De 'Schenk een hartje' actie bracht maar liefst €29.774,- op! Dit bedrag besteden we geheel aan de realisatie van een speelterras voor het Kindercentrum.

Hartverwarmende wensen
De 'wall of wishes' op onze website, waar donateurs hun wensen voor onze zorghelden en onze patiënten konden achterlaten, barstte uit zijn voegen van de hartverwarmende woorden. Een hart onder de riem voor alle zorgmedewerkers die zich tijdens deze donkere decembermaand onvermoeibaar inzetten voor onze patiënten! En ook voor al die mensen die juist tijdens de feestdagen zorg hard nodig hadden en daardoor in het ziekenhuis lagen. Deze patiënten ontvingen met kerst en in het kader van deze actie een kleine attentie in de vorm van een rood vilten hartje.

Waardering
Uit het prachtige bedrag dat we tijdens deze actie hebben opgehaald en uit alle mooie wensen die zijn ontvangen, spreekt enorm veel waardering voor de inzet en veerkracht van onze zorgmedewerkers. En daar zijn we ontzettend blij mee!

Speelterras Kindercentrum
Het bedrag dat is opgehaald tijdens de hartjesactie zal worden besteed aan de realisatie van het speelterras voor het Kindercentrum. Een uitdagende speelplek in de buitenlucht, waar kinderen kunnen bewegen, plezier maken en weer even de regie in eigen hand nemen. Want ieder kind moet kunnen spelen; ook als je in het ziekenhuis ligt.

Klik hier als je meer wilt weten over het speelterras.

Super bedankt!
Lieve donateurs en sponsors, super bedankt voor jullie hartverwarmende steun en zeer gewaardeerde hart onder de riem!

 

 

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje