Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Hartverwarmend gebaar van Unica voor de jonge patiënten van Rijnstate

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Hartverwarmend gebaar van Unica voor de j...
Vrouw en kind | 29 maart 2022

Vandaag ontving het Rijnstate Vriendenfonds uit handen van Wim Strunk, vestigingsdirecteur en Paul Martinus, klantmanager bij Unica Building Services Arnhem, een prachtige bijdrage voor het speelterras van het Kindercentrum van Rijnstate.

Bijdrage aan het speelterras van het Kindercentrum
Wim Strunk: "Jaarlijks bedanken wij vanuit Unica Building Services Arnhem onze relaties voor de samenwerking. Afgelopen december zaten we midden in de beperkende maatregelen en konden we niet fysiek bij onze klanten langs. In plaats daarvan besloten we een kaartenactie op te zetten, waarmee we een mooi bedrag opgehaald hebben. Dit bedrag willen wij doneren aan het Rijnstate Vriendenfonds, om een bijdrage te leveren aan het nog te realiseren speelterras voor de jonge patiënten op de Kinderafdeling."

Krachtbron op weg naar herstel
Jolande van der Kemp, manager Rijnstate Vriendenfonds: "Wij zijn ontzettend blij met dit hartverwarmende gebaar van Unica, als bedrijf uit onze regio. Ieder kind moet kunnen spelen, ook als je in het ziekenhuis ligt. Beweging en frisse lucht zijn een krachtbron op weg naar herstel en daarom zijn wij, maar zeker ook het Kindercentrum heel dankbaar voor deze prachtige gift die de realisatie van het speelterras voor onze jonge patiënten weer een stapje dichterbij brengt."

De foto is genomen op het dak waar het speelterras gepland is. Nu nog een kale, lege plek, maar hopelijk over enige tijd een unieke speelplek in de buitenlucht!

V.l.n.r.: Jolande van der Kemp, Paul Martinus en Wim Strunk

Samen maken we meer mogelijk!
Wil je ook bijdragen aan de realisatie van het speelterras? Klik dan hier.

Of heb jij ook een leuk idee voor een actie met collega's, vrienden of familie voor het speelterras, laat het ons weten via: vriendenfonds@rijnstate.nl

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje