Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Hartverwarmend gebaar van Ronde Tafel (RT15) uit Arnhem voor de jonge patiënten van Rijnstate

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Hartverwarmend gebaar van Ronde Tafel (RT...
Vrouw en kind | 16 december 2022

Deze week ontving het Rijnstate Vriendenfonds uit handen van Hein van Boxel van Stichting Jaimy, Kees Bouwhof en Milan Brouwer, leden van de Ronde Tafel 15 uit Arnhem, een prachtige bijdrage voor het speelterras van het Kindercentrum van Rijnstate.

Speelterras Kindercentrum
Milan Brouwer: “We willen jaarlijks een bijdrage doen aan een goed doel, initiatief of een stichting. Het geld is opgehaald middels een aantal acties die we in de afgelopen periode samen met onze leden hebben opgezet. Dit bedrag willen wij doneren aan het Rijnstate Vriendenfonds, om een bijdrage te leveren aan het nog te realiseren speelterras voor de jonge patiënten van het Kindercentrum. Wij hopen van harte dat het speelterras er spoedig komt en dat de kinderen die opgenomen zijn er snel van kunnen genieten.

Blij met prachtige gift
Jolande van der Kemp, manager Rijnstate Vriendenfonds: “Wat een mooi bedrag. Wij zijn ontzettend blij met de betrokkenheid van deze ondernemers uit Arnhem en deze prachtige gift. Ieder kind moet kunnen spelen, ook als je in het ziekenhuis ligt. Er worden jaarlijks circa 4.200 kinderen opgenomen in ons Kindercentrum. Op dit moment kunnen zij niet naar buiten als het weer goed is en het herstel het toelaat. Terwijl beweging en frisse lucht juist krachtbronnen zijn op weg naar herstel. We moeten nog een behoorlijk bedrag, maar komen steeds dichterbij. Daarom zijn wij heel dankbaar voor deze prachtige gift die de realisatie van het speelterras voor onze jonge patiënten weer een stapje dichterbij brengt.”

V.l.n.r. op de foto: Hein van Boxel van Stichting Jaimy, Kees Bouwhof en Milan Brouwer van Ronde Tafel Arnhem.

Samen maken we meer mogelijk!
Wil je ook bijdragen aan de realisatie van het speelterras, dan kan dat op verschillende manieren. Klik op de actie van jouw keuze:

Doneer een lampionwens en zet een dierbare in het licht

Hart voor het Speelterras | voor een donatie vanaf € 20,22 wordt jouw naam vereeuwigd in het ‘Vrienden van het speelterras’ hart

Donatie voor het speelterras

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje