Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bloesemboom in ontvangsthal symbool voor lenteactie

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bloesemboom in ontvangsthal symbool voor ...
Speciale Projecten | 8 april 2021

Is ie niet prachtig? Vandaag werd in de ontvangsthal van Rijnstate deze vier meter hoge, zijden bloesemboom geplaatst. Hét symbool voor onze lenteactie "Buiten voelt beter."

Even genieten van de zon op je gezicht. Met de fysio oefenen in de frisse buitenlucht, samen met je broertje of zusje lekker buiten spelen tijdens het bezoekuur, of verwonderd wegdromen bij de aanblik van een boom vol lentebloesem. Schijnbaar simpele dingen, die voor onze patiënten in het ziekenhuis niet altijd vanzelfsprekend zijn, maar die enorm kunnen bijdragen aan hun gevoel van welzijn.

Daktuinen
Daarom zetten wij ons tijdens onze lenteactie in voor de realisatie van drie speciale daktuinen, waar de patiënten van Rijnstate in een veilige en groene omgeving in de buitenlucht kunnen ontspannen, oefenen of bewegen.

Help jij ook mee?
En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Want alleen samen maken we dat stukje buiten voor onze patiënten mogelijk. Doe je mee? Doneer een bedrag naar keuze, of kom zelf in actie en organiseer samen met vrienden en/of familie een crowdfundingsactie! Hoe? Dat lees je hier.

Bedankt Kread'or!
Heel veel dank aan Kread'or Kunstplanten B.V. voor het kosteloos leveren én plaatsen van deze prachtige boom! Samen maken we meer mogelijk.

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje