Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Beweeg- en beleeftuin weer een stapje dichterbij dankzij donatie Konica Minolta

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Beweeg- en beleeftuin weer een stapje dic...
Kanker | 5 oktober 2021

Om bijzondere wensen zoals de Beweeg- en beleeftuin voor onze kwetsbare oudere patiënten en patiënten met kanker te kunnen realiseren, hebben wij onze donateurs en bedrijfsvrienden hard nodig. Want samen maken we meer mogelijk, zeker met loyale sponsors zoals Konica Minolta, die dit jaar een prachtig bedrag doneerde aan de Beweeg- en beleeftuin.

Gisteren zaten we tijdens een informeel overleg bij elkaar; plannen smeden voor volgend jaar, maar ook gewoon even face-to-face bijpraten, want dat hebben we de afgelopen maanden moeten missen.

Zeker in tijden als deze is de verbinding met elkaar belangrijker dan ooit. Want als we de handen ineen slaan, dan zijn de mooiste dingen mogelijk.

Konica Minolta; heel veel dank voor jullie steun door de jaren heen en het verschil dat jullie voor onze patiënten maken!

Meer weten over de Beweeg- en beleeftuin? Of wil je ook bijdragen aan dit bijzondere project voor onze patiënten? Dat kan hier!

Op de foto vlnr: Patricia van Mierlo, klinisch geriater; Chantal van Aken, Rijnstate Vriendenfonds; Marijke Maalderink, hoofd zorg Oncologisch Centrum; Tino van Lienden, account director Health & Care bij Konica Minolta.

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje