Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord - Vermaat

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bedrijfsvriend aan het woord - Vermaat
Algemeen | 17 april 2023

Als bezoeker of patiënt van Rijnstate heb je vast wel eens een kopje koffie of thee gedronken in het restaurant van Vermaat. Er een broodje of een gezonde smoothie gehaald. Ook ben je ongetwijfeld wel eens een keer de winkel van Vermaat ingelopen voor een mooie ballon, een kaartje of een bosje bloemen.

Vermaat
Zowel de winkel als het restaurant zijn niet weg te denken uit de ontvangsthal van Rijnstate Arnhem. Het restaurant van Vermaat biedt onze patiënten en bezoekers een fijne plek om van een uitgebreid, gezond en smakelijk assortiment te genieten. En voor dat ene speciale cadeautje of dat favoriete tijdschrift kan je altijd in de winkel van Vermaat terecht. Daarnaast is Vermaat ook een betrokken bedrijfsvriend van Rijnstate Vriendenfonds.

Betrokken
Sander Both, Vermaat horecamanager, locatie Rijnstate Arnhem vertelt: “Het zit in het DNA van Vermaat om een bijdrage te willen leveren aan ieders gezondheid. Dit doen we door iedere dag gezonde én lekkere gerechten te serveren, te werken met zoveel mogelijk duurzame ingrediënten en goed te zorgen voor onze medewerkers. Daarnaast voelen we ons enorm betrokken bij het welzijn van onze gasten; de patiënten en bezoekers van Rijnstate.

Een stapje meer
Voor hen zetten we, als bedrijfsvriend van het Rijnstate Vriendenfonds, graag dat stapje meer. Bijvoorbeeld door een smakelijk Vriendenfondsmenu op onze kaart te zetten, waarvan een deel van de opbrengst door ons gedoneerd wordt aan het Vriendenfonds. Daarnaast starten we binnenkort met de verkoop van gezond ijs (minder suiker en slechts 75 calorieën per bolletje). Van elk verkocht bolletje gaat een deel van de opbrengst naar het Vriendenfonds. Zodat zij daarmee waardevolle voorzieningen voor de patiënten van Rijnstate mogelijk kunnen maken, die anders niet gerealiseerd kunnen worden.

Dat wij als Vermaat en als bedrijfsvriend van het Rijnstate Vriendenfonds op deze manier kunnen bijdragen aan een fijner verblijf in het ziekenhuis, vervult ons oprecht met trots.”  

Meer verhalen
Benieuwd naar de verhalen van al onze bedrijfsvrienden? Lees ze allemaal op onze website. Wil je graag weten wat een bedrijfsvriendschap inhoudt, stuur dan een e-mail aan vriendenfonds@rijnstate.nl.

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje