Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Basisschool De Troubadour in actie voor de zieke kinderen van Rijnstate

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Basisschool De Troubadour in actie voor d...
Vrouw en kind | 21 februari 2023

Vorige week brachten Charlot en Tim samen met juf Desea van basisschool De Troubadour uit Elden een exclusief bezoek aan het Kindercentrum van Rijnstate. En ze kwamen niet met lege handen, maar met een prachtige bijdrage voor de realisatie van het buitenspeelterras voor de jonge patiënten van het Kindercentrum.

Goel doel
Juf Desea: "Ieder jaar zamelen we tijdens onze kerstviering geld in voor een goed doel. Dit jaar was de keuze snel gemaakt. Het speelterras voor de zieke kinderen van Rijnstate is een prachtig project in onze eigen regio waar iedere leerling zich direct een beeld bij kon vormen."

Rondleiding
Desea, Charlot en Tim kregen een rondleiding op de afdeling én mochten een kijkje nemen op het dakterras, dat direct grenst aan het Kindercentrum en dat er nu nog leeg en verlaten bij ligt.

Tim is onder de indruk: "Wauw, dit lijkt me echt een super leuke plek om buiten te spelen als je in het ziekenhuis ligt. Wat een mooi uitzicht heb je hier!"

En ondanks het kale dak, ziet ook Charlot het al voor zich: "Wat zou het fijn zijn voor de zieke kinderen als ze straks niet meer de hele dag binnen hoeven te zijn, maar gewoon net als thuis, even lekker naar buiten kunnen om te spelen. Dan lijkt het me veel minder erg om in het ziekenhuis te liggen."

Bedankt!
Leerlingen, leerkrachten en ouders van Basisschool De Troubadour, enorm bedankt voor jullie geweldige inzet en prachtige bijdrage! We zijn er ontzettend blij mee. De bouw van het speelterras is weer een stapje dichterbij gekomen dankzij jullie.

Wil jij ook bijdragen aan de realisatie van het speelterras? Doneer dan hier een bedrag naar keuze. Alvast bedankt!

Samen maken we meer mogelijk.

 

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje