Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Al meer dan 100 bijzondere wensen!

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Al meer dan 100 bijzondere wensen!
Algemeen | 16 december 2022

“Zo stilmakend mooi en indrukwekkend en zo fijn om mijn dierbare nu eens echt in het licht te kunnen zetten” is slechts één van de vele reacties die we hebben ontvangen. De warme gloed van het magische lampionnenhart vol met schitterende lichtjes en prachtige, persoonlijke wensen, raakt elke voorbijganger, patiënt of bezoeker, die de locatie Rijnstate Arnhem aan de Wagnerlaan bezoekt. Het kleine hart achter de voorgevel is zichtbaar op alle Rijnstate locaties, in Velp, Arnhem-Zuid, Elst en Zevenaar. Als verbindingshart voor de gehele regio.

Hartverwarmend
De meer dan honderd wensen vol liefde en genegenheid die, samen met de lampionnen in deze donkere decemberdagen een lichtpuntje zijn voor iedereen die steun of kracht kan gebruiken. En voor iedereen die gemist wordt, of waar we trots op zijn. Hartverwarmend!

Dit verlichte hart is voor alle patiënten, naaste familie, bezoekers en iedereen in de regio die iemand steun en kracht wil wensen, een dierbaar iemand mist of je trots voor een naaste wilt tonen:

Zet iemand in het licht!
Wil jij iemand in het licht zetten met een bijzondere lampionwens? Dat kan tot 9 januari.

Jouw persoonlijke wens is direct zichtbaar op de digitale wensmuur op onze website. Kies je ook voor een handgeschreven wens, dan wordt deze op een speciale ‘Hart voor jou’ wenskaart geschreven en tot 9 januari in het magische hart voor de ingang van Rijnstate opgehangen.

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje