Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall
Header bedrijfvrienden

Word ook bedrijfsvriend

  1. Home
  2. Doneren
  3. Bedrijfsvriend worden

Het Rijnstate Vriendenfonds verwelkomt u graag als bedrijfsvriend. Als bedrijfsvriend kunt u veel betekenen voor de diverse patiëntgroepen van Rijnstate en komt u in contact met bestuurders en specialisten van Rijnstate en diverse bedrijven en organisaties. Een mooie kans dus, om uw netwerk te versterken!

Bedrijfsvriend van het Rijnstate Vriendenfonds

Als Bedrijfsvriend steunt u het Rijnstate Vriendenfonds met een bijdrage van minimaal € 2.500,00 per jaar. In ruil daarvoor bieden wij u:

  • vermelding op de website van het Rijnstate Vriendenfonds;
  • een jaarlijkse bedrijfsvriendenbijeenkomst met interessante inhoud, mogelijkheid tot netwerken en gesprekken met directie en specialisten van Rijnstate. De eerstvolgende bedrijfsvriendenbijeenkomst vindt plaats in het voorjaar van 2021;
  • de mogelijkheid om uw organisatie extra te presenteren op de website van het Rijnstate Vriendenfonds;
  • korting in het restaurant (20%) en de winkel (10%) van Vermaat in Rijnstate Arnhem op vertoon van uw
    Rijnstate Vriendenpas;
  • een speciale uitnodiging voor de open dag van Rijnstate.

Daarbij geeft u als bedrijfsvriend van het Rijnstate Vriendenfonds op een mooie manier invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoe word ik bedrijfsvriend
Heeft u interesse in een bedrijfsvriendschap bij het Rijnstate Vriendenfonds, neem dan vrijblijvend contact op met de manager Fondsenwerving op telefoonnummer 088 005 6621, of stuur een mail naar vriendenfonds@rijnstate.nl. Wij maken graag met u kennis!

Rijnstate Vriendenfonds heeft de ANBI-status: uw giften aan ons kunt u aftrekken van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting (binnen de geldende regels). Uiteraard kunt u ook een gift overmaken op rekening 67.28.70.819 t.a.v. Rijnstate Vriendenfonds

De sponsoren en bedrijfsvrienden het Rijnstate Vriendenfonds:

Rijnstate hartje